Želim vratiti bivšu (Zaljubljen)

Želim biti s bivšom ali ne znam da li ona mene želi. Kako to da saznam?

Bio sam s njom prije 2-3 godine. Bili smo zajedno 3-4 tjedna, bilo nam je super zajedno.

Problem je bio u tome sto ja iz više razloga nju nisam u tom vremenu niti jednom poljubio i zato me je ostavila. Iako mi to nije rekla.

Ona ima 16, ja 18. Dodala me na fb i primjetio sam da mi dosta često lajka po fb (čak i slike na kojima sam baš ja). Ona je trenutno slobodna, prekinula je nedavno.

Sad ja ne znam da li joj se trebam javit  ili ne? I kako da joj se javim i što da joj kažem? Ali postoji još jedan problem, ja imam curu (njenih godina) koja je postala hladna prema meni i stalno radi ono što ja mrzim i pa se svađamo pa se pomirimo i tako staln, a nisam siguran da li će se on ikad promijeniti. Trebam odgovor što prije… Hvala!

1 komentar

  1. Donna says:

    Dragi Zaljubljen, zar ne misliš da bi i ti prvo trebao biti slobodan pa tek onda razmišljati o bivšoj djevojčici? 🙂 Tako, ti sada imaš dva problema, ali ti izgleda da, ako bi bivša djevojka s tobom htjela, ti bi se na brzinu riješio sadašnje djevojke, jer svakako je hladna prema tebi? Ili, ako bi bivša djevojka na tvoje pitanje da se zabavljate rekla NE, ti bi ostao sa sadašnjom djevojkom iako je postala hladna prema tebi? Znači, bilo bi dobro da razmotriš prvo svoj status zauzetog dečka, jer možda bi bivša djevojka i htjela biti s tobom, ali pošto si zauzet, možda bi ti rekla NE samo zbog toga, iako joj se svidjaju tvoje slike i lajka te na FB. Dakle, ako si shvatio suštinu problema, ti si trenutno nezadovoljan svojom sadašnjom vezom i zbog toga si se sjetio bivše djevojčice, s kojom si, iskreno govoreći bio samo kratko vrijeme, a od tada su prošle godine. U medjuvremenu su se desile razne stvari, i čak i ako bi bilo šanse za ponovnu vezu, ti prvo moraš da riješiš situaciju sa sadašnjom djevojkom, dakle, da budeš potpuno slobodan, prije nego što se upustiš u novu vezu. Do tada, i ti možeš lajkati sličice bivšoj djevojci, možeš se čak s njom drugarski i dopisivati. Ko zna, možda iz tog drugarskog čavrljanja doznaš da li bi ona možda ponovo započela vezu. Evo, toliko, želim ti puno prave ljubavi! 😀
    pitaj-donnu.com