Zaljubljen u prijateljicu

vvvv

Pozdrav,
Naime imam jako veliki problem. Zaljubljen sam u svoju najbolju prijateljicu vec 2 godine.. starija je od mene 3 godine, a priznao sam joj sto osjecam prije 7-8 mjeseci. Ona tvrdi da me gleda kao brata itd.. I zahtjevala je da se udaljimo jedno od drugog kako bi meni bilo lakse prebolit nju. Medjutim ja isto osjecam kao i prije. U zadnjih mjesec dana se tu i tamo ponovno cujemo, a prosli vikend smo izasli.. ne znam sto da radim.. na rubu sam ludila. Volim je i zelim je. Dajte mi neki pametan savjet jer ja stvarno ne znam sto da vise radim.. Unaprijed zahvaljuje.!

 

Donna odgovara:

Dragi moj ona Vam je dala do znanja kako Vas gleda, ako je zaista volite i poštujete, onda se udaljite od nje dok ti osjećaji ne splasnu. Ovo što Vi tu osjećate nije prava ljubav to je zaluđenost, koja je trenutna. Ja mislim da je Vas tu zapravo privuklo to što je ona starija, iskusnija i imponira Vam njezino društvo. Ako ne želite izgubiti je kao prijateljicu, još uvijek stignete, maknuti se i naći si djevojku. Vaša savjetnica Donna

2 komentara

 1. Donna says:

  uskoro odgovor!

 2. Donna says:

  Dragi mr.ivann23, baš je divno što si upoznao ljubav i zaljubljenost, pa makar to bilo i u odnosu sa svojom prijateljicom. Činjenica da je tvoje priznanje ljubavi nije dirnulo, pokazuje da ona ne gaji iste osjećaje za tebe, i moguće da joj je bilo žao što ne može da ti uzvrati osjećaje, pa je predložila prekid. Kako je došlo do toga da ponovo uspostavite kontakt, na čiju inicijativu, to nam ne pišeš, ali stvari su sada takve: vi se ponovo vidjate. Čak ste i izlazili skupa, ali to nije bio pravi dejt, zar ne? Tebe sada interesuje što dalje, da li ima nade za vas dvoje, što učiniti… ? Razumijem da bi ti sada bilo teško da ponavljaš istu situaciju i da joj ponovo priznaš da si još uvijek zaljubljen u nju, samo reskiraš da opet dobiješ isti odgovor. S druge strane, izlaziti s prijateljicom koju želiš izgleda kao biti na živim mukama, tako blizu “predmeta” želje, a nemati hrabrosti da preuzmeš akciju. Ja bih BAŠ to učinila! Prije toga bih, naravno, napravila neku romantičnu atmosfericu, pozvala je na neki event koji voli, iznenadila je buketom cvijeća ili omiljenom čokoladom, ponudila pomoć. I onda bih je u nekom pogodnom trenutku, iznenadila sa nekim tajanstvenim dodirom, poljupcem, bila bih ležerna i sigurna u sebe.. (Ne, nisam lezbijka 😀 )
  Ne mogu se sasvim staviti u tvoju situaciju, jer nisi opisao prirodu vašeg odnosa, ali iz vaših okolnosti, pronadji neki trik koji će ju zainteresirati za tebe kao muškarca, a ne kao drugara. Obzirom da se s tobom druži kao prijateljem, pretpostavljam da joj nisi “odvratan” ni izgledom 🙂 Stoga postoji šansa da to prijateljstvo i kod nje predje u nešto više. Samo je do tebe, da vaše izlaske pretvoriš u male avanturice koje ćeš brižljivo da pripremiš. Nema žene koja može odoljeti šarmantnom i luckastom muškarcu. Pronadji nešto što će oboma biti interesantno, zabavno, što će vas nasmijati.. a u svemu tome, lako je ubaciti i slučajne dodire, poljupčiće i t d. Nakon toga, ona će željeti više od svega toga.
  Toliko od mene, želim ti ostvarenje tvojih želja!
  “Donna”