Više pitanja..

tajna8787878

Bok! Znaci ja imam pitanje na koje stvarno trebam odgovor jer cu poluditi. Svaki dan se pitam isto i pod stresom sam jer me to zamara. Imam 13 godina,45 kila i visoka sam 163 cm.

1.) MOZDA JE KILAZA TAMAN ALI PREMRSAVA SAM I NOGE SU MI KO NEKI STAPICI I TAKO DJELUJEM JAKO MLADJE. KAKO SE UDEBLJATI? MOJI RODITELJI I RODJACI SU NORMALNE TEZINE I POPUNJENI SU LIJEPO A JA SAM MRSAVA I NEMAM RAZVIJENE SISE NI GUZICE. VJEZBAM I HRANIM SE ZDRAVIJE VEC GODINU I POL I MENI SE CINI DA JE SAMO JOS GORE.  KAKO DA SE JA UDEBLJAM I DOBIJEM ADUTE?

 

MOLIM POMOCC

 

Donna odgovara:

Draga moja ti si u razvoju i nije ovo ništa strašno. sigurno ćeš sa vremenom i ti kile nabaciti, pa ćeš i žaliti možda. Hrani se zdravo, jedi sve, i više puta dnevno. Pokreni neke vježbe. Nemaš razloga za brigu jer mnoge tvoje prijateljice sigurno su zavidne na tvojoj liniji. Tvoja Donna

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi