Tajna – hladna je prema meni

Ja joj udovoljavam i sve joj dozvolim, a ona opet hladna prema meni i često prekine samnom ali se na kraju opet pomirimo.

Šta da radim? To se vrti u krug već 4 mjeseca.
donna odgovaraDonna odgovara:

Dragi Tajna, sve se to događa jer si dozvolio jednom, dozvolio drugi put i to je to, više nije dovoljno ništa raditi jer je tvoja partnerica osjetila da može i nastavit će tako jer zna da ti nećeš poduzeti ništa konkretno a može neke komplekse ili probleme koje ima prenijeti na tebe na takav način. Pomalo bezosjećajno ponašanje tvoje partnerice, al opet, kako tko shvati i to podnese.

Mislim da se njezin odnos prema tebi neće promijeniti iz razloga što očito tvoja partnerica voli slobodu i voli držati ključne konce u rukama. Jednostavno ne želi kada nešto napravi (ili želi napraviti) da joj netko može stati na put ili je spriječiti u tome, takva je osoba i tu nema smisla pokušavati nešto mjenjati ili tražiti objašnjenje.
Ovo što si napisao da često prekine s tobom vjerovatno će se opet ponoviti, možda kod sljedećeg problema a možda i zbog neke sitnice koja njoj neće odgovarati.

Što napraviti u ovoj situaciji?
Moj savjet je ovu vezu jednostavno prekrižiš i shvatiš da je to bila jedna od veza na kojoj si mogao naučiti nešto više o odnosu partnera i partnerice i steći jedno novo životno iskustvo, jer mislim da nema smisla nastaviti dalje nešto gdje nema neke ljubavi ili barem osnovne povezanosti između partnera.
Sve se svodi na to da ti nisi zadovoljan i sretan u toj vezi, a ona će vjerovatno prekinuti kada iskrsne neka nova sitnica, pa tako da poštediš sebe daljnjeg opterećenja, a i nju, najbolje je kod sljedećeg prekida ne vraćati se u početno stanje nego reći da je to to, i gotovo.

Vjerujem da to sve neće biti tako lako prihvatiti, ali mislim da je najbolje rješenje za tebe i za nju, jer očito je da jedno za drugo niste. Vjerujem da ćeš ti puno lakše naći novu partnericu s kojom ćeš biti sretan, nego što će ona partnera s takvim pristupom i ponašanjem u vezi – ali svatko ima izbor kakav će biti i to treba poštivati.

Lijep pozdrav Tajna, tvoja savjetnica Donna.