Stres

zdravlje i stres, savjeti za stres, kako se riješiti stresa, što je stres, zdravstveni savjeti, savjeti za zdravlje, koliko je stres štetan

Stres, poznat kao tihi ubojica, često djeluje i podsvjesno na osobu i posljedice vidimo na način kojem ne pridajemo previše pažnje.

Stres je uzrok velikog broja bolesti a jako puno njih ima kobni završetak. Kako se boriti protiv stresa koji jako loše utječe na nas?

Za sada nema efikasnog medicinskog rješenja, ali možemo nastojati da probleme koje imamo svjesno ne zaobilazimo, već se suprotstavimo njima i sami sebi kažemo da to možemo riješiti.

Bitno je shvatiti što nas muči i stabilno se oduprijeti tome te priznati samom sebi da je to naš problem, a ne ga uporno gurati sa strane.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi