Slanje – upload

kako staviti nešto na internet, kako poslati nešto na internet, kako napraviti upload, upload savjeti, instrukcije za internet, što znači upload, kako poslati sliku na internet, savjeti za internet

Slanjem dokumenata (uploadom) pohranjujemo naše podatke na internet servere putem stranica koje služe za upload (slanje) podataka, dokumenata (slike, pjesme i slično).

Svi znamo za stranice poput rapidshare, speedyshare i 4shared koje nam besplatno omogućavaju pohranu podataka na “internet”, koje kasnije možemo mi ili netko drugi preuzeti na računalo. Naš sadržaj može biti na neki način skriven od tražilica ovisno o tome kako stavimo ime dokumentima koje šaljemo na internet, ali ovisno i o tome koju stranicu koristimo. Ovo je jedan od najboljih načina da podijelimo npr. našu pjesmu sa više ljudi te im omogućimo besplatno preuzimanje na računalo.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi