Prekid

zivot1

Draga Donna.

Imam jedan problem koji se dogodio jučer. Nedavno sam krenuo u vezu sa curom koju znam vec od ranije ali onako više iz viđenja. I sredinom lipnja smo se dopisivali i odlućili se naći na piću. I tako reći odma smo ušli u vezu.

Sve je funkcioniralo super,svaki dan smo se skoro viđali. Razgovarali na mobitel,izmjenjivali poruke. I baš nikad mi se nije dogodilo da nekog zavolim tako brzo i da to baš osjećam duboko u sebi. Svaki susret nam je bio jako lijep i pun ljubavi. Bez obzira na razliku u godinama. Ja imam 25 a ona 18.

Sve dok mi jučer se nije javila i rekla da više ne može,da joj je sve ovo bilo prebrzo. Ostao sam šokiran. I brzo sam sjeo u auto i uputio se prema njoj. Ona je došla i pričali smo u autu sat vremena. Kaže mi da osjeća nešto prema meni a ovamo da ne može više. Sad nezz jel to pms,njen loš dan,ne znam ni sam.

Sad me zanima Vaš savjet. Šta da uradim,kako da postupim,jer stvarno sam zavolio tu curu i stalo mi je da budemo skupa?

Lijepi pozdrav i hvala.

 

Donna odgovara:

Sama ti je rekla da je to prebrzo, mlada je uplašila se, vezali ste se oboje emotivno. Ona je još mlada i očito nije spremna na ovakvu vezu, a ti si sigurno to shvatio ozbiljno, što ne znači da ne može biti. ali išli ste prebrzo. Daj joj vremena, malo da malo posloži ona kockice u glavi. Ja vjerujem da ćete i dalje biti zajedno, ali moraš shvatiti da joj treba malo slobode. Tvoja Donna