Poze

savjeti za seks, savjeti za poze, poze u seksu, dobre poze u seksu, koje su najbolje poze u seksu, zašto su poze važne, seks i poze, seksualni savjeti

Poze su seksu su jako bitne za kvalitetan seks i postignuće zadovoljstva s obje strane.

Postoji više poza, onih uobičajenih koji su pristuni kod većine parova ali i onih “ekstremnih” koje zahtjevaju više truda za uspješno obavljanje seksualnih užitaka.

Ovisno o željama jedne i druge strane najčešće prakticiramo iste poze kada saznamo što jedno drugo volimo za vrijeme seksa, ali poželjno je i povremeno promijeniti način i probat nove poze tako da taj intimni odnos nebi postao na neki način monoton i predvidljiv.

Nove poze koje još niste isprobali možete naći na internetu u slikama ili opisu, ali i u najpoznatijoj knjizi “kamasutra” u kojoj se nalazi najveći broj poza, najčešće onih koji pripadaju zahtjevnijim i traže više truda da se realiziraju. Svakako, bez obzira na kompleksnost poze treba isprobati nove stvari koje osvježuju naš seksualni život.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi