Pozadine za desktop

Jedan od nezaobilaznih elemenata na Vašem računalu je pozadina radne površine, tj. desktopa. Kvalitetna pozadina računala uveliko olakšava rad na laptopu, kompjuteru, tabletu.

Slika koja je postavljena za pozadinu mora prije svega biti visokokvalitetna a pod time mislimo da slike rezolucija ispod 1024×768 ne dolaze u obzir, već bi neka optimalna razlučivost bila 1600×1200 i tako na više rezolucije.

U moru stranica koje nude pozadine za desktop teško je naći jednostavnu stranicu s HD pozadinama, ali jedna takva se upravo nalazi na internetu i nedavno je pokrenuta od strane tima stručnjaka za pozadine računala.

HD slike podijeljene u više kategorija možete besplatno skinuti na Vaše računalo upravo na www.pozadine.info, stranici koja za sada nudi više od 1000 pozadina za download i taj broj svakim tjednom raste. Jedna od važnijih karakteristika ove stranice je upravo download pozadina koji je maksimalno pojednostavljen i za svaku sliku koju otvorite nećete dobiti brdo reklama i predugo učitavanje svake pojedine slike.

Još jedna stvar koja bi mogla biti važna, posebne pogodnosti dobivaju korisnici koji su uključeni u Facebook stranicu. Svi koji lajkaju stranicu mogu sudjelovati u nagradnoj igri „Pozadina tjedna“, o tome više detalja uskoro.