Povremeno priuštiti željeno

dodatni prihodi, luksuz, lijep život, želim neke stvari a ne mogu imati, kako usrećiti obitelj, kako uljepšati život, financije savjeti za dobar život

Kada se nalazimo u teškoj financijskoj situaciji potrebno je osigurati da imamo stvari koje su osnovne za život i da možemo osigurati sve potrebno za jedan mjesec. Kod takvog načina života ipak je potrebno s vremena na vrijeme priuštiti dodatne stvari koje želimo tako da barem donekle usrećimo sebe i svoju obitelj.

Način života koji se svodi samo na osnove može dovesti do većih psihičkih problema i lošeg stanja osobe, ali zbog toga taj povremeni luksuz utječe pozitivno na nas i s time dobivamo određenu dozu sreće u naš organizam što nam daje snagu da nastavimo dalje.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi