pokusavam osvojiti jednu djevojku

Pozz Donna!!

Prije svega se nadam da mi mozete  nekako pomoci svojim savjetima.. Prije mozda nekih tjedan dana dok sam odmarao na poslu,prosla je kraj mene jedna djevojka, dok je prolazila pored mene pogledala me i nasmjesila se.. osjecao sam je super tog trena.. poceo sam se raspitivat na poslu o njoj i saznao da njen brat ima lokal odmah preko puta ceste, tj. Odmah preko puta moga radnog mjesta.. svaki dan ju viđam i gledamo se.. ne stalno al pogledamo se.. znaci npr. Ako sjedi i okrenuta je leđima prema mom radnom mjestu dosta puta se zna okretat i gledat prema meni kao i ja prema njoj.. dosta puta je kod brata u lokalu i svaki dan se tako gledamo.. Dns npr bila su ona i njena mama u tom lokalu i nisam ih ni primjetio dok nisam vidio da me njena mama isto gleda i onda prica s njom i s jos jednom zenom koja je sjedila s njima.. mislio sam da je mozda mami nesto rekla o meni.. nezz, mozda.. stalno se tako gledamo iako nezz dal joj se svidjam i dal bi htjela nesto samnom.. zanima me dal mi mozete dati neki savjet kako da se napokon upoznamo jer kad imam slobodno vrijeme kad nisam na poslu nikad ju nema u tom lokalu i kako da probam ostvarit vezu s njom.. nadam se da mi mozete  pomoci sve cu napravit za vas ako mi pomognete da budemo zajedno.. hvala unaprije i molim za pomoc.. ne zelim zuriti s njom zelim da napravim neku dobru taktiku pa da ju onda postepeno i polako probam osvojiti.. jos jednom hvala i nadam se da mi mozete pomoci i da necete zanemariti ovu moju poruku i moju ludu glavu koja nema mira od trenutka kad je ona prosla kraj mene.. pomognite mi.. jos jednom hvala,ocekujem vas odgovor i savjete!!

1 komentar

  1. Donna says:

    Dragi Mbutk, pa ti si već na pola puta da osvojiš tu djevojku! Čemu nesigurnost ako već postoje vibracije i čest kontakt očima? 🙂 Ne dozvoli da se sve pretvori u samo puko gledanje cijelu vječnost! Očigledno je da tu nečega ima i s njene strane , a pošto se kod nas još uvijek nekako očekuje od muškarca da prvi načini korak, na tebi je da to i napraviš. Moraš naći priliku kad je tamo i u trenutku dok se gledate možeš joj prijateljski mahnuti. Samo gledanje, priznaćeš, izgleda blesavo, ako se ne ide dalje.
    Možeš napraviti pauzu na poslu, otići do nje, jednostavno pozdraviti i upitati da li je za kavu ili sok.. Ako imaš priliku doći do njenog broja telefona, možeš poslati i porukicu. Nemoj biti stidan, jer šta se u najgorem slučaju može desiti? Da kaže da nije zainteresovana? Onda ćeš imati odgovor, i znati da je došlo do nesporazuma (u što sumnjam) i da si pogrešno protumačio njeno ponašanje. Onda ćeš prestati da joj pridaješ pažnju.

    Imala sam jednom takav slučaj. Svidjao mi se dečko koga sam često vidjala, Gledali smo se, baš tako kao vi… Jednom sam mu samo prišla i pružila ruku i rekla svoje ime. On je bio oduševljen. Sve je bilo jasno i nije bilo potrebe za nekim ustručavanjem. Kasnije sam zaključila da me je samo njegov izgled privlačio, bio je ok momak, ali neke posebno kemije nije bilo. Zbog toga predlažem da što prije kreneš u akciju i provjeriš da li ti se ona zaista svidja u kompletu ili samo njena pojava.

    Želim ti uspjeh i javi nam ako se nešto desi :))