Općenito o seksu

savjeti za seks, seks problemi, seks savjeti, nedovoljno seksa, previše seksa, trebam savjet za seks, savjeti za sex, sex savjeti, seksualni savjeti, savjeti za intimu, intimni savjeti

Jedna od neugodnijih i škakljivih tema u našem životu je upravo seks.
Svi smo imali, imamo ili ćemo imati problema kada se radi o seksu i često će nas mučiti neki događaji u životu vezani uz seks.

Zašto je to tako?
Zato što je seks dosta važan faktor u životu svih nas, neovisno o spolu osobe.
Jedna od važnijih ljudskih potreba koja izaziva smireno i zadovoljavajuće psihičko stanje osobe.
Zato što se na seks gleda još uvijek kao ”zabranjenu temu” iako toga nismo u potpunosti svjesni a takvo razmišljanje je krajnje nepotrebno jer je i seks važan za sretnu i uspješnu vezu.

Seksualni problemi se često pojave u dugotrajnim vezama, najčešće zbog pristupa da je seks onakav kakav je i možda s vremenom postane monoton.
Kada se radi o seksu, postoje različiti načini ‘eksperimentiranja’ kako ga poboljšati i učiniti više uzbudljivijim i u tome nema ništa loše.

Seks u vezama može biti i emotivno ispunjen i onda daje još veći ugođaj kada ga prakticiramo s osobom koju volimo te dovodi vezu partnera i partnerice do vrhunca.

Kako riješiti probleme vezane za seks?
Za takvo pitanje ne postoji jednostavna formula jer može biti više uzroka koji stvaraju problem.
Neki problemi se mogu riješiti razgovorom, neki postupcima partnera a neki se riješe sami od sebe nakon određenog vremena.

Samo treba imati na umu da seks ne bi smio postati rutina već ga treba gledati kao ‘pustolovinu’ između partnera koji mogu i trebaju istraživati njegove nove mogućnosti i maksimalno se prepustiti svome partneru radi obostranog ugođaja.