Općenito o ljubavi

ljubavni savjeti, savjeti za vezu, savjeti za ljubav, ljubavni problemi, kako riješiti ljubavni problem, imam problem u vezi, savjeti za nju, savjeti za njega, savjeti za dečke i cure, ljubav, savjet, ljubavna savjetnica, savjetnica za ljubav

Danas najučestaliji problemi i gotovo najteži za riješiti.
Ovakav problem može uzrokovati više elemenata (ljubomora, nepovjerenje, manjak pažnje i slično).

O ljubavi se može jako puno pričati i nemoguće je pronaći jednu formulu za sreću i uspjeh, ali možemo ukratko reći što napraviti da bude bolje i da smanjimo napetost u vezi.

Najvažnije je izgraditi povjerenje, ali ujedno i najteže. Dopustite samom sebi i svome partneru da izgradi povjerenje a to znači da mu dopustite stvari koje inače nebi, ali naravno u nekim granicama.


Kako mu to dopustiti ?

Neka ga stekne na način na koji on / ona zna ili želi. Ako je to redovna kontrola mobitela, onda neka bude. Bitno je razumjeti drugu stranu i staviti se u istu poziciju.
Ista rečenica vrijedi i za druge elemente koji su važni. Dopustite partneru da napravi nešto na način na koji zna i kojim će biti zadovoljan, nekad je to čak jedini način da se dođe do uspjeha i sretne veze.

Izgraditi čvrstu i ispunjenu vezu nekad zna biti veliki problem i trnovit put, ali se na kraju uvijek višestruko isplati i dobijemo sretan život s našim partnerom.