Nova veza

sre456

Pozdrav

E ovako, imam jedan mali problem. Moja prijateljica je prije godinu i vise vidjala se sa jednom osobom, koju ja nisam nikad upoznala, nije bilo nista ozbiljno, samo su otisli na par pica i to je to. Ona je trenutno zarucena. Prije mjesec dana smo srele tu osobu, i upoznala me s njim. Od tada svaki dan se dopisivamo, kao da se vec znamo godinama, posto on radi u inozemstvu, dogovorili smo se kad dodje da odemo na pice. Jos uvijek to nista nisam rekla prijateljici, jer ipak je se njoj svidjao nekada, ne znam kako bi reagovala, nisam nikad bila ni u slicnoj situaciji.

 

Donna odgovara:

Mislim da sigurno nemaš razlog za brigu. Prijateljica je zaručena i gradi novi život, slobodno joj priznaj što prije tvoj odnos sa tom osobom da smiriš samu sebe. Tvoja savjetnica Donna!

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi