Donna – Vaš virtualni savjetnik

Dragi prijatelji, lijepo Vas pozdravljamo i želimo ugodan boravak na ovim stranicama. Mi smo tim (relativno 🙂 ) mladih ljudi altruista koji žele da se nadju pri ruci svima onima kojima trebaju savjet, bez obzira o kojoj se oblasti života radi. Ovaj sajt je zabavno-edukativne prirode, i ima prvenstveno za cilj druženje i razmjenjivanje savjeta i pozitivnih vibracija. Mi ni u kom slučaju ne tvrdimo da smo stručnjaci u bilo kojoj oblasti, ali imamo želju i volju da se družimo sa vama i da svojim savjetima pomognemo koliko je u našoj moći. Niko ne može riješiti Vaše probleme, ali u nevolji nam je ponekad dovoljna i lijepa riječ. Ako želite da nam se obratite sasvim anonimno, ako vam treba virtualni savjetnik, nevidljivi pomagač u nevolji ili barem neko ko će vas podržati sa nekoliko riječi, slobodno nam se javite!

Na vaša pitanja ćemo se truditi da odgovorimo što brže i damo najbolji prijedlog ili savjet kako riješiti probleme koji vas muče. Vaše pitanje i odgovor će svakako moći da komentarišu i drugi, tako da zajednički pomažemo jedni drugima i dolazimo do rješenja problema.

Uz savjete za životne teme i probleme možete pronaći i druge zabavne i korisne sadržaje na ovom portalu. Ti članci nisu odgovori na pitanja koji su postavljeni Donni već članci napisani kako bi pomogli svim korisnicima za lakše prihvaćanje negativnih elemenata u svom životu ili pronalazak rješenja za neke probleme.

Dobrodošli ste da postavite svoje pitanje ovdje!