Mario89 – ljubav

Nemam curu.
Neko vrijeme već godinu dana ne mogu naći curu nikako, visok sam 175, sportski tip sam, plave oči, smeđa kosa, komunikativna sam i otvorena osoba, diskretno iskrena, volim slušat, dati savjet, razgovarat o svemu. Jednostavno ne mogu naći curu.
Jel mi možete dat nekakav savjet?

donna odgovaraDonna odgovara:

Dragi Mario89, koliko vidim iz osobnog opisa činiš se kao interesantna osoba za koju bi se teško reklo da nema partnericu pored sebe, ali i takvih slučajeva ima. Jedino što nisi spomenuo su tvoji kriteriji prema kojima želiš odabrati svoju partnericu – odnosno ono što želiš kod djevojke a što ne želiš.

Ukoliko ti je cilj samo naći djevojku da je imaš pored sebe, onda si vjerovatno previše opterećen s tom željom da jednostavno ne uviđaš djevojke u okolini koje žele pokrenuti nešto s tobom i biti ti bliske.
Djevojku je najmanji problem naći, ali je veći problem zadržati je pored sebe ako vam se osobnosti ne slažu.
Moja preporuka je da ne budeš zaokupljen konstantno s time zašto ti nemaš djevojku a recimo netko koga poznaješ ima, i da ne razmišljaš dal tebi nešto nedostaje što recimo netko drugi ima.

Pošto te ja osobno ne poznajem, ne znam koliko se krećeš u svom društvu i ideš u izlazak s njima, na kave i slično. Možda bude samo dovoljno da se povežete s nekim drugim društvom u kojem su osobe koje još ne poznajete i možda tamo pronađeš svoju buduću partnericu.
Za upoznavanje nekog tko će biti pored tebe svakako treba biti u kontaktu s ljudima, izlaziti često i provesti što manje vremena isključen od drugih jer se tako samo udaljavamo od društva, okoline a s time i buduće partnerice ili partnera.

Svakako ne bi trebao imati brigu da nikada nećeš pronaći djevojku za sebe, samo jednostavno još nije došla ona prava s kojom bi mogao početi nešto ostvarivati – a takve stvari se mogu dogoditi preko noći, samo treba biti strpljiv.

Lijep pozdrav Mario89, tvoja savjetnica Donna.