Ksena – ljubav

Draga Donna, drago mi je što si oformila ovakvu stranicu jer je u današnje vrijeme prijeko potrebna. Svi živimo u stresu, žurbi i nemamo vremena za voljene a kamoli i njihove probleme, no, dosta hvaljenja 🙂 prijeđimo na pitanje.
Čuj, idem 2.razred srednje i jako mi se sviđa jedan dečko, al on je kako bi cure rekle “frajer” i uvijek se druži samo s bogatim, i sponzoriranim curama, tj. oko njega se sve vrte.

Kako da mu priđem, da se uklopim u njegovo društvo a da ne ispadnem pred svima zadnja glupača?? Hvala unaprijed.

donna odgovaraDonna odgovara:

Draga Ksena, ovakvo razmišljanje i stav je normalan u tvojim godinama. Svi smo to prošli i danas se nakon toliko godina sjećamo nekih detalja i smijemo toj situaciji tako da ćeš se sjetiti mojih riječi kada to sve prođe.

Razumljivo je da ti se u tvojim godinama sviđa neki dečko i da želiš biti oko njega, ali to nije razlog da se pokušavaš uklopiti u njegovo društvo i živjeti na način na koji on živi.
Najbolje što možeš napraviti je biti ono što jesi i s tim se ponositi jer takvi dečki prije ili kasnije prepoznaju prave vrijednosti i zaborave djevojke kao što su ”sponzorirane cure”.
Ne smiješ si dozvoliti da oponašaš druge osobe da bi postigla nešto što želiš, jer si onda i ti samo jedna od njih, kap u moru koja se više ne ističe.

Budi jedinstvena i posebna cura jer ćeš kasnije shvatiti da je to prava vrijednost osobe.
Stvaranje nekih ideala i pokušaja da budeš kao ‘netko’ je pretvaranje i to će te s vremenom počet gušiti jer ćeš zakopati svoj karakter i više nećeš biti ista osoba kao prije.

Pokaži svoje vrijednosti tako da dokažeš da nisi osoba kao ostali već da imaš ‘ono nešto’ što druge nemaju, tada ćeš zasjeniti ”sponzorirane cure” i upast ćeš u oko dečku koji ti se sviđa ili možda nekom drugom, ne mora biti ”frajer” da bi bio prava osoba za tebe, već ćeš shvatiti da ima ‘ono nešto’ što frajeri nemaju.

Lijep pozdrav Ksena, tvoja savjetnica Donna.