Kako vratiti bivšu

U današnje vrijeme parovi sve teže opstaju, a i broj razvoda je sve veći. Razlozi za to su mnogobrojni a jedan od njih je što živimo u ovom modernom dobu gdje se sve čini na dohvat ruke i gdje konstantno imamo osjećaj da treba da se ubrzamo da ne bi smo nešto propustili da vidimo ili doživimo.

U takvom brzom načinu životu česta pojava je i stres, koji jednostavno hteli mi to ili ne ide uz takav način života. Taj stres dalje često vodi u svadje sa svojim bližnjim i voljenim osobama, a to dalje u slučaju parova do raskida ili razvoda u braku.

Veliki broj muškaraca se svakodnevno sreće sa problemom raskida ili razvoda. U nekim slučajevima su oni ti koji su krivi za to, a u nekim slučajevima su krive žene. Bilo kako bilo, imate u toj situaciji dve opcije: jedna je da dignete ruke od svoje djevojke ili da se borite za nju da je vratite ponovo.
kako vratiti bivsu
Ukoliko se odlučite da se borite da svoju djevojku vratite, morate dobro i detaljno razmisliti i utvrditi razlog zašto ste raskinuli, odnosno zašto je ona raskinula.

Ako je razlog za raskid bio to što ste je prevarili, onda ste u teškoj situaciji ali svakako nije bezizlazna. Ako želite da je vratite za sebe, morate i da vratite njeno povjerenje u vas. Poslije prevare je to jako teško postići, ali to nije razlog da se borite i da odustanete. Budite uporni, svakog dana joj svojim postupcima i riječima pokazujte da se to više nikada neće ponoviti i da vam je mnogo stalo do nje. Čak i kada ona možda ne želi da čuje za vas. Pustite je malo da se ohladi a onda budite uporni i jasno joj stavite do znanja da ste pogriješili, da se kajete, da se to više neće ponoviti i da vam je mnogo stalo do nje.

Ukoliko su razlog za raskid neke druge stvari odnosno neke svadje ili nesuglasice, isto morate prvo razmisliti koliko su to zaista krupni i bitni razlozi za raskid. Često su to neke sitnice koje dvoma ljudi koji se vole tada izgledaju krupno, a zapravo su sitnice koje se vrlo lako mogu riješiti iskrenim razgovorom i dogovorom. Ukoliko je to slučaj i kod vas, pozovite svoju djevojku  da sjednete da se ispričate mirno i staloženo o svemu i da riješite te probleme koji vas muče i koji su doveli do prekida veze.

Iako to ne mora biti slučaj, kako će se dvije osobe slagati često zavisi i od njihovog horoskopa, odnosno horoskopskih znakova i njihovog slaganja. Više o tome možete pronaći na internetu, a suština je da će neke osobe biti bolje predodredjene jedna za drugu, a neke lošije, sve to igra manju ili veću ulogu u vašem odnosu i čini prevagu da li ćete nastaviti da budete sa nekim ili će se ipak sve završiti na raskidu.

Ipak, uvek imajte na umu da je skoro svaki problem u životu pa tako i u vezi ili braku rješiv ukoliko obe strane to žele. Zato razmislite da li vam je dovoljno stalo do vaše bivše i da li je vrijedno boriti se za to. Ako smatrate da jeste, ne dozvolite da vas išta zaustavi dok svoju dragu ne vratite sebi. Sretno!