Kako reklamirati i oglašavati apartmane

Živimo u modernom internet dobu koje je mnoge aspekte poslovanja iz korijena promijenilo. Danas kada tražite smještaj za Vaš budući odmor ili ljetovanje nećete više na sljepo ići na more u nadi da ćete pronaći nešto ili ići u turističku agenciju i plaćati im visoke provizije.

Budućnost su internet katalozi sa privatnim smještajem koji omogućuju direktan kontakt sa vlasnikom smještaja. Ukoliko ste i sami vlasnik apartmana, kuće za odmor, sobe ili vile i niste sigurni kako i gdje promovirati Vaš smještaj na internetu imamo riješenje za Vas.

MojSmjestaj.hr je turistički katalog koji će kvalitetno predstaviti Vaš smještaj na čak 10 regionalnih kataloga.
Svaki objavljeni smještaj je detaljno i kvalitetno prezentiran sa fotografijama objekta i samih smještajnih jedinica, kalendarom zauzetosti pojedinog apartmana, cjenikom, razinom opremljenosti jedinice te ucrtanom lokacijom na karti.

Apartmani su sortirani po regijama, rivijerama i gradovima, a pronalazak idealnog apartmana je olakšan pomoću nekoliko tražilica i filtera na portalu. Na kraju svakog oglasa se nalazi kontakt obrazac za slanje maila direktno vlasniku, adresa objekta te kontakt telefoni.

Oglašavanje apartmana na internetu je danas neizbježna stvar, zato nemojte čekati da sezona počne nego to učinite na vrijeme i popunite svoje smještajne kapacitete na vrijeme.