Jednakost partnera

 

par

Partneri uvijek moraju imati jednaku važnost u vezi te je potrebno uspostaviti vezu između partnera koja funkcionira na način da jedna strana ne smije imati sposobnost i mogućnost da odlučuje za oboje, ili na neki drugi način utječe na ishod odluke bez da uvaži mišljenje partnera ili partnerice.

U vezi je uvijek bitan dogovor, a dogovor se može postići samo izjednačavanjem važnosti mišljenja. Čak i ako jedan partner ne želi odlučivati u vezi nečega što se tiče njih dvoje i same veze, opet mu to daje mogućnost izbora tj. da ne želi utjecati na to što će dalje biti s temom razgovora i tu postižemo jednake važnosti odluke.
Mogućnost da pojedini partner može imati svoje mišljenje i izraziti ga u vezi svih tema većina današnjih ljubavnih veza skoro da nema, pa treba nastojati da na takav način vaša veza funkcionira jer je to jedini ispravan način.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi