Čudno ponašanje bivšeg dečka (anabella1990)

Pozdrav, naime moj sad bivši dečko mi je prije par dana rekao da ga u zadnje vrijeme ništa n veseli, da je upao u depresiju, da se ničemu ne raduje i da ga možda muči to što u našoj vezi se nije zaljubio u mene od početka, a skupa smo 5 mj. Rekao je da se trudio da me zavoli, ali moje problem je taj što on ni na jedan način nije pokazivao da nešto ne štima. Upoznao me sa svim svojim prijateljima, a čak i sa obitelji, što uopće nije bio moj nego njegov prijedlog. Planirao je budućnost za nas. Ne mogu se pomiriti s time da je kraj.

U zadnje vrijeme je imao nekih problema  s ispitom na faksu, zato i mislim da ga je sve to potaklo na tu njegovu depresiju. Inače je jako zatvorena osoba i svoje probleme uvijek zadržava za sebe, jako je teško doprijeti do njega i zato vas molim savjet. Hvala puno!

1 komentar

  1. Donna says:

    Draga anabella1990,
    možda te tvoj dečko sada treba više nego ikad, mada ti je rekao sve te stvari, ne mora da znači da je to baš tako. Znaš i sama, kada smo nezadovoljni sobom, onda češto tražimo sve moguće razloge u svojoj okolini, umjesto da priznamo sebi, ili da pokušamo otkriti pravi uzrok svom nezadovoljstvu. Kod tebe je sada mnogo nagadjanja, kažeš, do njega je teško doprijeti, a da li si pokušala i dala sve od sebe da mu pomogneš kroz ovaj teški period…? Zašto je on bivši, da li je on predložio raskid, a ti se samo tako složila s tim… ? Za svoju ljubav moraš da se boriš, i da ne budeš sa dečkom samo kad je sve lijepo i sve ide glatko, nego i kad dodju teški trenuci. Ta stvar da se on u tebe “nije zaljubio od početka”, jednostavno ne zvuči dobro, jer zašto bi neko uopće bio s drugom osobom 5 mjeseci ako nema osjećaja, bilo da su se pojavile odmah ili nakon par mjeseci, to je nebitno. Kao što sam rekla, tvoj dečko traži uzroke svom nezadovoljstvu, i ko bi bio na udaru, nego ti, jer si ti osoba s kojom se zabavljao i od koga možda očekivao više podrške. Ako ne možeš da se pomiriš da je kraj, onda i nije kraj, jer još uvijek možeš mnogo da uradiš i da se nadješ dečku “pri ruci” kad te treba i da, ipak, pokušaš da dopreš do njega, da mu daš do znanja da želiš biti s njim i u dobru i u zlu. Moguće je da je planirao budućnost s tobom, a kako stvari ne idu kako je planirao, onda se razočarao. Potrebno je da ga uvjeriš da ti je do njega stalo bez obzira bio uspješan na faksu ili ne. Toliko, nadam se da će ti ove riječi bar malo pomoći, jer mislim da ništa nije izgubljeno. Želim ti ostvarenje tvojih želja!
    pitaj-donnu.com