Bivši dečko

guru785

Bila sam u vezi 10 mjeseci, iako smo jako cesto prekidali, al opet se vracali jedno drugom jer nam je ljubav bila jaca od ponosa i jer on jednostavno i kad me ostavi ne moze bez mene. Veza je unatoc svemu bila vrlo stabilna.prekinuli smo prije mj dana s rjecima da cemo se vjv vratiti jedno drugom, iako je svaki nas preki trajao par dana os zadnjeg je proslo mjesec. Umeđu vremenu ja sam zavrsila s dvojicom ali samo na barenju jedne veceri, on s jednom. Nakon prekida smo se culi. I svaki dan se jos uvijek cujemo, bili smo i sva puta zajedno. Uglavnom kad sam mu rekla da sam bila s tim frendom poludio je i razocarao se u mene, iako je on bio s curom koju je prije voljeo. Nakon toga sam bila kod njega i sve je bilo uredu al rekao mi je da se ne zeli jos ponovmo vezati. Nakon toga rekao mi je da se povremeno vidja s doticnom curom te da su to samo razgovori. Iskreno mi to jako smeta. Rekao je da sam sama kriva. Ali kad pozelim otici on mi pokaze koliko mu znacim. I jedino sam s njim mogla sebe vidjeti u buducnosti. Isto je tako i s njegjve strane. Ali mislim da to vise toliko nema smisla i da je trenutno nebitno sto se mi volimo jos uvijek. Trebam li ga zauvjek napustiti i postati stranci ili? Ne znam sto uciniti.

 

Donna odgovara:

Draga, očito oboje niste dovoljno zreli za nešto ozbiljnije. Mladi ste i već ste jedno drugome dali što ste imali. Ljubav postoji među vama, ali niste spremni na vezanje i konkretnost. Sigurno ćete svatko krenuti svojim putem, što je i dobro za oboje. tko zna što vam nosi budućnost, možda ta ljubav kad budete zreliji ponovo vas vrati jedno drugome. Tvoja Donna!

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi