Besplatan sadržaj – free

besplatan sadržaj na internetu, besplatno na internetu, legalno na internetu, kako pronaći besplatan sadržaj na internetu, savjeti za internet

Postoji mnogo sadržaja na internetu koji je besplatan za preuzimanje na vaše računalo, ali veliki dio tog sadržaja nije dozvoljen za preuzimanje već su to dokumenti (pjesme, filmovi, programi) koji su najkraće rečeno, ukradeni, te preuzimanje tog sadržaja kršimo zakon i autorska prava onoga kome taj sadržaj pripada.

U Hrvatskoj, i općenito na Balkanu, postoji mali broj kažnjenih osoba za ovakav slučaj kršenja zakona.

Legalni, besplatni sadržaj možemo pronaći upisom “besplatno preuzimanje” ili “free download”, odnosno dodavanjem ove dvije ključne riječi pored pojma kojeg želimo pronaći, primjerice “slike”. Ponekad kada želimo pronaći besplatan sadržaj za skidanje (download, preuzimanje) nije potrebno upisivati navedena dva pojma, primjer za to bi bio “slike za mobitel”.
Najbolji način da upoznate ključne riječi za besplatno preuzimanje je da isprobate na par pojmova koje ste do sada pretraživali ali neuspješno.

Donna

Hello, world! Ja sam Donna, Vaš virtualni savjetnik! Ova stranica je zabavno-edukativne prirode i nudi savjete iz raznih životnih sfera. Ako imate neko pitanje, problem ili bilo što na srcu što želite da podijelite, kontaktirajte nas! Svoja pitanja šaljite u rubrici Pitaj Donnu.

Možda vam se svidi